EDI Detachering en Consultancy

EDI staat nooit op zichzelf. Om EDI optimaal in te kunnen zetten in een organisatie is bijvoorbeeld ook kennis nodig van de supply chain. Alleen kennis van de verschillende EDI oplossingen is niet genoeg. OMS onderscheidt zich door diepgaande kennis en expertise over berichtenverkeer, de verschillende EDI oplossingen en de inbedding van elektronische B2B en B2G communicatie in uw bedrijf en in uw handelsketen.

EDI specialisten

Via OMS International heeft u snel en gemakkelijk de beschikking over gekwalificeerde ICT specialisten op het gebied van EDI. Wij investeren voortdurend in de kennis van onze mensen, zodat zij nu en in de toekomst breed inzetbaar zijn. Naast onze hoge kwaliteit en uitstekende service houden wij van snel schakelen. Zo leveren wij concrete en meetbare resultaten. Voordat wij aan de slag gaan, komen wij langs om te inventariseren wat de mogelijkheden binnen uw organisatie en netwerk zijn.

Expertisegebieden

 
  • Business Consultant
  • Projectleider
  • Functioneel Consultant
  • Technisch Consultant
  • Test Consultant
  • Implementatie Consultant
  • Onboarding Consultant
  • Beheerder

Heeft u advies nodig of vindt u het prettig dat er vanuit een professioneel perspectief naar uw ICT projecten wordt gekeken? Onze EDI specialisten en consultants kunnen op een breed vlak worden ingezet. Bijvoorbeeld zetten zij systemen op binnen uw bedrijf, implementeren, begeleiden projecten, programmeren het juiste maatwerk en adviseren en ondersteunen u bij automatiseringsvraagstukken. Voor klanten die reeds een EDI omgeving hebben en die tijdelijk extra capaciteit nodig hebben, bieden wij aantrekkelijke detacheringstrajecten aan.

OMS International heeft haar historie in de Odette standaard. Wij ondersteunen daarnaast alle standaarden die gebruikt worden binnen onze klantengroep. Onze specialisten hebben de ervaring en kennis om met alle standaarden te werken. Zowel technisch als organisatorisch. OMS International is GS1 Solution Provider, lid van de Odette Benelux vereniging en PEPPOL Access Point Provider.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die OMS International biedt voor consultancy of detachering? Onze EDI-experts staan u graag te woord.

INTERESSE IN ONZE NIEUWSBRIEF?

Vul uw e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief.

 
 
Contact