DARWIN

 

Wat is het?

DARWIN is een standalone EDI oplossing voor (kleinere) bedrijven die elektronische datacommunicatie willen, maar die bijvoorbeeld geen ERP pakket ter beschikking hebben of hun dataverkeer niet willen integreren.

Hoe werkt het?

EDI gerelateerde procesafhandelingen in het ERP-pakket, worden nu volledig vanuit DARWIN gedaan. DARWIN vertaalt al uw EDI berichten voor u, zodat u deze eenvoudig kunt lezen of afdrukken. Ongeacht verschillende berichtenstandaarden (zoals ODETTE, VDA, EDIFACT, ANSI en EAN) en communicatieprotocollen (zoals (S)FTP, AS2, OFTP(2) en X.25).

Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. DARWIN zorgt voor de rest. Deze standalone oplossing wordt al veel gebruikt in de automotive industrie.

DARWIN functionaliteiten

Als u gebruik maakt van Darwin hoeft u niet te investeren in integratie van EDI in uw ERP software. Er zijn alleen licentie en installatiekosten. Daarnaast betaalt u een maandelijks bedrag voor het dataverkeer als u ook gebruik maakt van DINET. Als het systeem breed wordt toegepast kunt u zowel besparen op administratieve kosten als op kosten in het logistieke proces. Voorraden kunnen worden verlaagd, betalingen kunnen eerder plaatsvinden en u kunt sneller inspelen op veranderingen in de markt.

Wilt u meer informatie over het EDI Workstation DARWIN? Onze EDI-experts staan u graag te woord.

INTERESSE IN ONZE NIEUWSBRIEF?

Vul uw e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief.

 
 
Contact